Vesti iz Srbije

Vučić dočekan kao Tito!

Stav mirno, vojna koračnica i „Svilen konac“, nasmejani gosti – ovako je predsednik Srbije dočekan na veselju ispod šatre kod vlasnika režimskog tabloida Dragana J. Vučićevića.

Predsednik se sa sinom Danilom i Tomom Monom uputio u Kosjerić na ispraćaj Vučićevićevog sina u vojsku, a kada su na slavlje konačno stigli, videlo se ko je glavni gost i centar veselja. Svi su očigledno čekali predsednika, uz prigodnu muziku i na nogama.

Kada su se Aleksandar i Danilo smestili za sto sa posluženjem ljudi su uzbuđeni prilazili da se pozdrave. Ništa tu gostima nije bilo čudno što najviši predstavnik naše zemlje prisustvuje slavlju vlasnika najvećeg tabloida u Srbiji.

Iako je Vučićević sam priznao da služi Vučiću, predsednik je sa ovim stvarima zvanično bio poprilično suptilan u javnosti, ali je izgleda rešio da promeni taktiku. Ionako i vrapci na grani znaju da Vučićević gnusne laži o opoziciji i svima onima koje režim smatra nepodobnima ne bi mogao da plasira bez direktne podrške državnog vrha.

Proslavi je prisustvovao i predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić koji je svoj doprinos veselju dao tako što je dohvatio mikrofon, i u svom prepoznatljivom stilu, zapevao. Samo nek je veselo…

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top