Vesti iz Srbije

Afera Palma: jedan od svedoka zastrašivan ali želi da da izjavu!

„Jedan od svedoka koji je očevidac događaja u slučaju „Palma“ o dugogodišnjem podvođenju devojčica, devojaka i žena od strane narodnog poslanika i predsednika SO Jagodina Dragana Markovića Palme, izložen je svakodnevnim pritiscima i pretnjama“, navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde.

U otvorenom pismu SSP, čiju sadržinu vam prenosimo u celosti, dalje se navodi:

„Najtežu od njih prijavio je Policijskoj stanici Voždovac u Beogradu pre četiri dana, u subotu 24. aprila u 15:40, kada je primetio automobil koji ga je pratio, registarskih tablica koje je naveo policiji, u kome su bila dvojica mlađih muškaraca, čiji je opis takođe izneo policiji, a koji su mu se, osim praćenja, zaletali u automobil i neovlašćeno snimali, o čemu takođe postoje svedoci.

Saznali smo da ova prijava ni do danas nije stigla u nadležno Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu, iako je u službenom iskazu naznačena hitnost postupanja i navedene su sve okolnosti zbog kojih je ovaj svedok u izuzetno delikatnoj i osetljivoj situaciji.

Imajući u vidu da Dragan Marković Palma već danima pokušava da otkrije identitete svedoka u javnosti i time ih direktno zastraši, nereagovanje tužilaštva za ovog svedoka predstavlja dodatni pritisak, zbog čega je ovaj svedok izuzetno zabrinut za svoju i bezbednost svoje porodice, a naročito svog maloletnog deteta.

Uprkos tome, ovaj svedok je spreman da se momentalno odazove pozivu policije i iznese sva svoja saznanja“, zaključuje se u saopštenju Stranke slobode i pravde.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top