Vesti iz Srbije

Aleksandar Šapić: „Najbolje bi bilo da opozicija jasno kaže čega to danas nema, a bilo ga je ranije!“ (II deo)

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Aleksandar Šapić želi da zna čega danas nema, a bilo ga je ranije. Lista je toliko duga da joj nema kraja, ali postoje neke stvari koje naročito nerviraju stanovnike prestonice.

– Danas su neke stvari značajno promenjene na bolje u odnosu na prethodne godine, što ne znači da ne treba dalje unapređivati izborni proces. Ja sam za to da postavimo standarde, a ne da ih menjamo kako kome odgovara – dodao je Šapić za Prvu televiziju.

Nije bilo dovoljno prvih osam stavki, kako bi se očigledno slabo pamćenje najnovije naprednjačke udarne pesnice popravilo. Zato evo još nekih stvari kojih nema, a Šapić je to očito zaboravio.

1. Nema pogleda na Savu od splavova

Zbog nelegalnih splavova načičkanih na Savskom keju nema više pogleda na Savu. Upravo na Novom Beogradu, opštini u kojoj godinama „vlada“ Aleksandar Šapić, izrasli su kao pečurke nelegalni objekti, pa umesto Save, sada možemo da „uživamo“ u pogledu na splavove. Građani već godinama pokušavaju da ukažu na kršenje zakona, ali uzalud.

2. Nema kanti za smeće na keju i šetalištu

Kad smo već kod Savskog keja, nema ni kanti za smeće na keju i šetalištu, pa bi građani mogli da smeće bace pored splavova, ne bi se mnogo „pogled“ razlikovao.

3. Nema koševa na terenima u blokovima

Stanje terena u novobeogradskim blokovima je takvo da gotovo nigde nema koševa. S obzirom da je gospodin Šapić bivši sportista, trebalo bi da zna koliko je sport bitan za razvoj dece. A ako nema koševa, logično nema ni košarke. Jedini izuzetak je Blok 45, koji je zaista sređen.

4. Nema parkinga na Novom Beogradu zbog neplanske gradnje

Osim splavova, na Novom Beogradu kao pečurke niču i zgrade. To bi bilo za pohvalu da se gradi po urbanističkom planu i sa određenim ciljem, ali pošto logika naprednjacima nije bitna, već samo profit, građani Novog Beograda često nemaju gde da parkiraju.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top