Uncategorized

Naprednjačka top destinacija ovog vikenda – jug Srbije!

Motivacione posete prvo ministarke Zorane, a zatim i premijerke Ane protekle su bez nekih velikih skupova. Teško da će se želja gospodina Glišića ispuniti, a to je da se jug pritisne. Izdržali smo mi raznorazna stiskanja i pritiske, ali kaiš je sada zategnut do kraja, samo što ne pukne, piše u saopštenju Stranke slobode i pravde Vranje.

Saopštenje prenosimo u celosti:

„Osvrnimo se ponovo na rad partije i bratije. Ove dve gospoje došle da obiđu kapitalne investicije, a radnicima Geox-a poručile da ne brinu, i onako ide zima, a ko će po snegu na posao, toplije je sedeti kod kuće. Od kako je SNS došao na vlast sve što je građeno su, koliko znamo, projekti iz nekih prethodnih vremena. Ne znači to da mi te hvalimo, ugrađivali bi se i oni u svaki posao, imaju i oni onog gospodina 10%, nego ih ovi sadašnji pretekli.

Pitamo se, gde su naprednjački eksperti i genijalne ideje za dobrobit grada? Od novih naprednjačkih kapitalnih investicija mogli smo videti samo nadogradnje, proširenja kao i kupovinu novih kvadrata stambenog, ali i poslovnog prostora za svakog funkcionera SNS-a ponaosob. Hajdemo sada malo o parku, kapitalna investicija i kapitalac na nečijem računu…

Svakom posetiocu parka nameću se sledeća pitanja:

1. Zašto se travnate površine u parku polivaju crevom ako je instaliran najsavremeniji sistem za polivanje, sa više od 60 prskalica?

2. Ako je po projektu svaki metar travnjaka pokriven automatskim prskalicama i za to je plaćeno više miliona dinara, zašto se trava suši i zašto se samo tri parcele navodnjavaju prskalicama, a ostale crevom?

3. Ko je nadležan za čišćenje fontane u gradskom parku i zašto se ona od kada je puštena u rad ne održava i ne čisti?

4. Da li je nadzor nad izvođenjem radova potpisao sve situacije kao i okončanu situaciju?

5. Da li je park dobio samo probnu dozvolu koja znači da se objekat ne može koristiti za posetioce, već samo za testiranje instalacija, što znači da je
nebezbedan?

6. Da li je park dobio upotrebnu dozvolu a ako nije, ko će snositi odgovornost za to što je takav jedan objekat pušten u rad, a nije podoban za upotrebu?

Podsetimo da je park koštao više od milion evra, po proceni građevinskih inženjera oko 900 000 evra je preplaćen, kome je otišla razlika uskoro ćemo saznati. Dok influenseri i striperi daju podršku predsedniku države, mi građanima poručujemo da nećemo stati u otkrivanju svih prevara i lopovluka partije i bratije, a kad dođe vreme svako od niih će se susreti sa licem pravde.“

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top