Vesti iz Srbije

Aleksić: Bliži se kraj Vučićevom razaranju Srbije

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas u selu Jabukovac kod Negotina da „režim Aleksandra Vučića“ već 10 godina rasteruje ljude iz Srbije, ali da se takvom razaranju bliži kraj, jer su opozicija i građani odlučni da promene vlast i ta odlučnost će dati rezultat.  

„U Jabukovcu ima 800 domova ali je, nažalost, u inostranstvo otišlo 80 odsto ljudi. Svi koji su mi prišli danas rekli su da žele da se vrate da žive u Srbiji, ali da je država potpuno uništena i da ih vlast tera da beže iz Srbije, a ne da se vraćaju. Građani prilaze Narodnoj stranci i njihova podrška, juče u Boru i danas u Negotinu, uverava me da ćemo zajedno uspeti da promenimo vlast“, rekao je Aleksić.

„Vučić dovodi kompanije koje otvaraju rudnike, raskopavaju Srbiju i ostvaruju ogroman profit, a nama ostavljaju jalovinu i pustoš, truju nam reke i ugrožavaju zdravlje ljudi, pa je normalno da u takvoj situaciji ljudi beže iz Srbije“, dodao je Aleksić.

Aleksić je istakao da je cilj Narodne stranke promena sistema koja bi omogućila ljudima da pristojno žive od svog rada.

Predsednik Gradskog odbora Narodne stranke Negotin Krsta Stanković Njenjulović rekao je da se Narodna stranka sprema za predstojeće lokalne izbore u tom gradu, koji bi trebalo da budu održani na jesen.

„Građani Jabukovca su pokazali veliko interesovanje za Narodnu stranku i iskazali želju da vlast što pre bude promenjena. Očekujemo da ćemo na prestojećim lokalnim izborima u Negotinu ostvariti značajan rezultat“, naveo je Stanković Njenjulović.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top