Vesti iz Srbije

Aleksić: „Narod će pobediti Vučićev kriminalni klan“

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da u narednih godinu dana sledi „borba za Srbiju u kojoj će narod pobediti kriminalni klan“ predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji „razara i pljačka državu“ gotovo deset godina.

– Neće se Vučić skloniti sam sa vlasti, mi ga moramo smeniti i mi moramo da oteramo u zatvor šljam koji je oko njega. Oni će sigurno završiti u zatvoru, a ako se to ne dogodi u najskorijem vremenu, ovo što se danas događa u Lazarevcu, gde u 21. veku nema pijaće vode, sutra je neće biti ni u Loznici kada Rio Tinto otvori rudnik, i neće je biti ni duž gradova pored Drine i Save, sve do Beograda – rekao je Aleksić u Lazarevcu, gde je održan skup „Lazarevac žedan vode i slobode“.

– Vučić želi da opere svoje krvave ruke tako što rasprodaje Srbiju i nacionalne interese. Ne smemo mu dozvoliti da se igra sa budućnošću naše dece, niti da troši naše pare i druguje sa huliganima samo da ne bi skandirali protiv njega, što mu je najveći strah – dodao je Aleksić.

On je istakao da „nema više nazad“ i pozvao građane da „podignu glave i pozovu ljude u borbu“.

– Srbija je naša zemlja i nemojte se plašiti, mi nismo podanici, ne dozvolite da vas vređaju i ponižavaju i govore vam da ćutite, jer će biti još gore. Ne može da bude gore od ovoga – dodao je Aleksić.

Aleksić je rekao da ljude na vlasti zanima samo kako da opljačkaju državu.

– Zanima ih samo njihov kriminalni klan na čijem je čelu Aleksandar Vučić, a ne zanimaju ih Lazarevac bez vode, Bor koji se guši, Loznica koju planiraju da raskopaju i otvore rudnik litijuma, niko ih ne zanima.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top