Vesti iz Srbije

Aleksić: SNS ucenjuje ljude za socijalnu pomoć!

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je da je „radnik centra za socijalni rad u Leskovcu Nebojša Marinković pretio ukidanjem socijalne pomoći onima koji budu došli na najavljen skup Narodne stranke u Grdelici“.

Srbija se budi! Građani više ne pristaju na omalovažavanja, ucene i pretnje režima. Danas sam imao najavljenu posetu Grdelici, radnik centra za socijalni rad u Leskovcu Nebojša Marinković, došao je pre mene i pretio ukidanjem socijalne pomoći ako se pojave na skupu. Zapamtićemo – napisao je Aleksić na Tviteru.

Na osnovu ovog primera se jasno da zaključiti da je ovo slika stanja u celoj Srbiji. Oni koji se usude da dignu glas protiv režima, na svake načine bivaju ucenjivani, a ne izostaju ni pretnje i zastrašivanja. Pravo na slobodu izražavanja i mišljenja ostaje nepoznanica za vlastodršce u našoj zemlji.

Inače, Aleksić se u Grdelici sastao sa predstavnicima romske zajednice, koji su mu, kako je saopšteno, kazali da su „ucenjivani“ da glasaju za SNS.

  • (Oni) su ucenjivani da će dobiti socijalnu pomoć samo ako glasaju za SNS i dobijali su olovke određene boje za zaokruživanje kandidata na glasačkim listićima. Istakli su da više neće trpeti takve ucene. SNS neće više dobijati glasove brašnom, zejtinom i ugovorima o privremenom radu – rekao je Aleksić.
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top