Vesti iz sveta

Belivuk ima podršku od više od hiljadu članova SNS-a!

Vest nedelje da je Veljko Belivuk, vođa zloglasnog mafijaškog klana, član Srpske napredne stranke još od 2011. godine, izazvala je veliku pažnju javnosti koja je ostala u šoku nakon takvog saznanja. Imajući u vidu podršku 1.000 javnih ličnosti SNS i Aleksandru Vučiću, iz 2018. godine, postavlja se pitanje koga su oni svojim potpisom zaista podržali.

Srpska napredna stranka je u gotovo svim dnevnim novinama u Srbiji, krajem februara 2018. godine, na tri strane objavila spisak 1.000 ličnosti iz javnog života koje ih podržavaju pred izbore za gradske odbornike u Skupštini grada Beograda.

Na spisku se našla fudbalska legenda Dragan Džajić, direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić, ali i reditelj Jug Radivojević, slikar Milan Cile Marinković, estradna umetnica Svetlana Ražnatović. Braća Peruničić, Nenad i Predrag.

Osim već dobro poznatih imena poput profesora Sime Avramovića, balerine Aje Jung ili košarkaša Milana Gurovića, tu su bili i generali Ljubomir Bajić, Branko Bilbija, novinari i voditelji Ognjen Amidžić, Snežana Dakić i Dejan Pantelić.

Spisak estradnih umetnika koji podržavaju SNS bio je poduži, a na njemu su se našli i Aca Lukas, Snežana Đurišić, Merima Njegomir, supružnici Miroljub Aranđelović Kemiš i Zorica Brunclik, ali i Željko Vasić, Leontina Vukomanović, Slađana Delibašić, Mina Kostić, Dragan Kojić Keba i Mira Škorić.

Vladajuću partiju podržali su i fudbaleri Ivan i Luka Adžić, kao i Stefan Babović, Vladimir Volkov, Ivica Kralj, odbojkaš Vladimir Batez, teniser Ilija Bozoljac, košarkaš Boban Marjanović, vaterpolisti Vanja Udovičić, Denis Šefik, rvač Davor Štefanek. Na spisku su bili i treneri Zoran Gajić i Miroslav Muta Nikolić.

Podršku partiji Velje Nevolje i Aleksandra Vučića dali su i modni kreatori Saša Vidić i Verica Rakočević, ali i glumci Branka Veselinović, Bule Goncić, kao i veliki broj operskih pevača među kojima i Jadranka Jovanović, Oliver Njego i dirigent Dejan Savić.

Na spisku 1.000 javnih ličnosti koje su podržali partiju Belivuka bili su i Ivan Tasovac, Marina Tucaković, književnica Ljiljana Habjanović Đurović, filmski producent Milutin Bata Karadžić, automobilisti Andrej Kolundžić i Dušan Borković, violionista Jovan Kolundžija, Nada Macura…

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top