Vesti iz Srbije

Belivuka i mafiju stvorio Vučić, pa ih sad hapsi!

„Evo kako jeste. Jug skandira: „Vučiću, pederu“, još od kad je došao na vlast. Belivuk je svojevremeno ućutkivao tribinu batinama. Sada, 2021. to se čita kao napad na život predsednika, napad nazvan „Operacija skandiranje“. Krvav odgovor objavljuje Vulin na Pinku. Kome se od odsečenih glava nije smučilo, možda hoće od Informerovih pitanja“, kaže Jelena Obućina u uvodu Pregleda dana.

– A tabloid pita zašto je Vučić peder i nudi da popunimo odgovore. Pa da probamo. Zato što je dao milione za Fudbalski klub Partizan. Pa nije dao svoje, nego naše pare. Zato što je pohapsio Belivuka i mafiju. Jeste, nakon što ih je napravio i oteli mu se kontroli. Zato što ne daje tajkunima da rade šta hoće. Kako, a Đilas? Zato što ne sluša strance i njihove savete. A Angela ćuti, Rio Tinto isto. Zato što ne priznaje lažnu državu Kosovo. Pa taman kad je trebalo da bude gotovo, oteraše Tačija u zatvor. Zato što je Srbija danas ekonomski šampion. Stvarno ima i ovo pitanje – ističe Obućina i zaključuje:

– A ima i da dopišete sami. Pa „Pregled dana“ upisuje: Predsednik nije peder, jer samo pederi jedu devet grama voćne salate i tri keksića uoči važnih razgovora u Briselu, a naš državnik objasnio nam je na Instagramu da on to ne radi. Je l’ stvarno ima još neko da ne vidi kakva je ovo operacija našeg mozga, bez anestezije?.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top