Vesti iz Srbije

Bivša državna sekretarka MUP, ima dokaze protiv Aleksandra Vučića!

Milan Dumanović, bivši pripadnik Odeljenja za tajno praćenje Ministarstva unutrašnjih poslova, gostujući u emisiji „Dobar, loš, zao“ istakao je da Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP, ima dokaze protiv Aleksandra Vučića, a da je jedan od njih, kako je naveo, snimak od dva i po minuta koja nedostaju prilikom udesa na naplatnoj rampi kod Doljevca.

Dva minuta snimka koja fale u udesu kod Doljevca je jedan od dokaza koje Dijana Hrkalović ima protiv Aleksandra Vučića. Ona poseduje audio snimak na kom neko kaže agenciji, a to je ova agencija koja me tuži, da skloni dva i po minuta snimka. To definitivno ima Dijana Hrkalović. Pozovite nju da vam ona, ako želi, dostavi te snimke. Sve u svemu, ti dokazi postoje – rekao je Dumanović.

I to nisu jedini snimci koje Dijana Hrkalović ima, tvrdi Dumanović.

  • Koliko znam, ona ime više od 20 audio i video snimaka. Čuva ih na mnogo više mesta.

Da podsetimo, Dumanović je prošle nedelje u više navrata pisao o povezanosti Dijane Hrkalović i Aleksandra Vučića, te je istakao da je predsednik Srbije nametnuo Hrkalović bivšem ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću. On je na tu izjavu burno reagovao, istakavši da je Dijana Hrkalović bila njegov izbor.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top