Vesti iz Srbije

„Čas političkog vaspitanja“ – priprema za Vučićev dolazak!

Tužno, jadno i bedno dokle smo došli i dokle nas je naprednjačka vlast dovela, a najnoviji primer ovoga jesu radnici postrojeni u kolonu i vežbaju aplauz pre posete Vučića i Lončara gradilištu novog Kliničkog centra.

Poređani u nizu, radnici su slušali govor i hvalospeve starijeg muškarca, koji im je objašnjavao kakve sjajne i bajne državnike imamo. A zatim su po naredbi radnici morali da vežbaju aplauz kojim će dočekati predsednika i ministra zdravlja.

Radnici su, nemajući kuda da pobegnu od ovog ponižavanja i bahatosti, uradili jedino što su mogli – aplaudirali su.

– Pravimo ovaj klinički centar koji će biti među najboljih pet na svetu! Ne u Srbiji, ne na Balkanu, ne u nekoj Evropi, u svetu! Spasao je ministar Zlatibor Lončar državno zdravstvo! Kada je prethodni režim vladao, on je već počeo da daje dozvole za rad medicinskim fakultetima nekim državama tipa Jevrejima, ili kako se već zovu, Izraelcima. Šta bi bilo od nas da su oni došli? Pa ništa, umrli bi od kovida i raznih gluposti – vikao je narebodavac aplauza, zaključujući da je samo hteo da objasni kakve državnike imamo.

Zatim je objašnjavao scenografiju kada Vučić i Lončar dođu i radnike pored aplauza naučio da uskliknu i „živela Srbija“.

I kada pomislimo da radnici u našoj zemlji ne mogu biti više poniženi, režim Aleksandra Vučića uvek dokaže suprotno.

Tužno, jadno i bedno dokle smo došli.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top