Vesti iz Srbije

„Ceo narod u opasnosti zbog ludaka na čelu države“

Ta stranka počiva na jednom čoveku, to je kula od karata. On se bori. Nikad ne bih bio u njegovoj ulozi. Zadužio je svoj narod tako da ako bude počeo da vraća taj dug, zna se gde će završiti, na nekoj doživotnoj robiji. A čak i stotinu doživotnih robija je malo za ovo što je on uradio sopstvenom narodu – kaže general Božidar Delić o lideru naprednjaka Aleksandru Vučiću i njegovoj Srpskoj naprednoj stranci.

Ovako govori general Delić, dugogodišnji saradnik Aleksandra Vučića i aktuelni zamenik predsednika u pokretu „Ljubav, vera nada“. On bio je gost emisije „Bez ustručavanja“ u kojoj je izneo mišljenje o predsedniku Srbije.

– Ja čoveka lično znam, tolike godine smo bili zajedno i on je jednostavno bio sklon tome i imao te određene, da kažem, psihičke probleme. Imao je jednostavno urođeni osećaj niže vrednosti. Takvi ljudi su opasni kada dođu u poziciju. Kad imaš ludaka koji šeta ulicom, on je opasan za ljude koje sreće neposredno, ali kada imaš ludaka na čelu države – e onda je to opasno po ceo narod i po opstanak te države – rekao je Delić.

Inače, Delić je bivši funkcioner Srpske radikalne stranke (SRS), bio je i član Srpske napredne stranke (SNS), a prošle godine je sa Nemanjom Šarovićem osnovao pokret „Ljubav, vera i nada“. Kako su rekli ranije, njihov cilj nije samo rušenje aktuelnog režima, već pre svega „uređivanje sistema države“.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top