Vesti iz Srbije

CIA i KGB mogu preuzeti „izmišljeni“ slučaj kaže Palma!

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je danas da potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić „kao kockar podiže ulog sa Tužilaštvima, jer su joj prazne karte“.

„Nije joj valjala jagodinska policija, sada kraljevačko tužilaštvo, po njoj je malo bolje, ali ni u Kraljevu nije dala imena svedoka i žrtava, već traži Tužilaštvo za organizovani kriminal u Beogradu, a šta je sledeće – Haški tribunal“, upitao je Marković, a saopštila Skupština opštine Jagodina.

Tepić je danas u kraljevačkom tužilaštvu dala izjavu o navodima da je Marković umešan u slučajeve podvođenja maloletnica u Jagodini.

Ona je tom prilikom kazala da ima „maksimalne garancije“ tužiteljke da će učiniti sve da ovaj predmet, koji se nalazi u predistražnom postupku, preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal u Beogradu.

„Što se mene tiče taj izmišljeni slučaj mogu da preuzmu i CIA i KGB, jer je suština da Marinika Tepić nema ni svedoke ni žrtve, zato jer je izmislila ceo slučaj“, ocenio je danas Dragan Marković.

Potpredsednica SSP Marinika Tepić iznela je 19. aprila optužbe da je Marković umešan u podvođenje devojčica i žena u Jagodini, što on poriče.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top