Uncategorized

Dimitrijević: „Bujične vode ruše kuće po Nemačkoj, a u Srbiji pohlepa“

„Lider naprednjaka i predsednik države u Nišu, Novom Sadu i Beogradu razgovarao je sa članovima svoje stranke bez prisustva medija. Iz dvorana dopirali su samo zvuci aplauza, pa novinari mogu da pretpostave na šta je to ličilo, čak iako nisu bili prisutni“, ovako je večeras započeo emisiju „Pregled dana“ na Newsmax Adria Goran Dimitrijević.

„Šta god da se tamo govorilo i čemu god da se aplaudiralo, podršku im blanko, na neviđeno pružaju današnji rođendanci – socijalisti koji sa svoje svečanosti poručuju da Vučić može da računa na njih, dok je na vlasti, kao i što su i oni pre Vučića mogli da računaju na njih dok su bili vlast. SPS, kao ubedljivi pobednik srpskog političkog ‘Surivora-a’ u poslednjih 30 godina samo tri i po nije bio deo vladajuće nagodbe“.

„Dok nezapamćene bujične vode ruše kuće po Nemačkoj i Belgiji, u Srbiji ih urušavaju pohlepa i bezobzirnost ljudi naviknutih na laku zaradu i burazerski princip ‘para vrti gde burgija neće’. Pobornici promena u Srbiji nadaju se da će bar na nekoj od nacionalnih televizija, uz pomoć evropskih posrednika uskoro moći da se vidi i čuje i nešto drugo osim ovacija i aplaudiranja poput onog iz Čaira, Spensa i Hale sportova, ali teško, kad se ti mediji uređuju upravo iz epicentra aplauza“, završio je uvod u „Pregled dana“ Goran Dimitrijević.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top