Vesti iz Srbije

Dimitrijević: Ljudima je laknulo, jer su videli i drugu predsednikovu stranu!

„Iako ostavlja utisak ugroženog i zabrinutog čoveka, večito usmerenog na odbranu Srbije i njenih građana, predsednik Vučić je juče javno rekao da voli i da se šali. Objasnio je svom novom partneru Šapiću da se šali kada govori da je opozicija u prednosti u Beogradu i da će njih dvojica pobediti ubedljivo“, rekao je Goran Dimitrijević u uvodu „Pregleda dana“ na Newsmax Adria.

  • Ljudima je laknulo, jer su videli i drugu stranu njegove ličnosti. Onda se javio i ministar Stefanović koji je umirio javnost rekavši da nije rođen u fotelji i ne mora čitav život u njoj da ostane. Za sve koji pamte, to je takođe Vučićeva česta opaska, pa možda i izjavu ministra treba shvatiti kao šalu – rekao je Dimitrijević i zaključio:
  • Dobro je da se humorom prevazilaze teške političke teme, jer na kraju, kako to kaže strip i filmski junak Džoker – Zašto biti toliko ozbiljan? Sami smo to birali i sami smo na to pristali. Oni koji nisu i ne razumeju, svakako su u manjini i njima se niko i ne obraća – zaključio je Dimitrijević.
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top