Vesti iz Srbije

Dimitrijević: Od jutros sve sami privredni uspesi i „zlatno doba“ na sva zvona

Krizni menadžment, dan drugi. Od jutros sve sami privredni uspesi i „zlatno doba“ na sva zvona. Siniša Mali o neviđenim investicijama, Čadež o blistavoj regionalnoj saradnji, Zorana Mihajlović o uspešnom gasovodu… Posle hapšenja vozača ubice sa Karaburme, stiže i kozmetička revizija presude sinu Željka Mitrovića. Vraćen je Predlog zakona o vodama, koji najednom nije dobar. Mali Gavrilo još juče dobio novac za lečenje. Sve to u 24 sata – rekao je Goran Dimitrijević u uvodu Pregleda dana na Newsmax Adria.

– Sve pred večerašnje obraćanje predsednika na Pinku sa novom dozom stravičnih fotografija.

Nebojša Stefanović je odavno u nemilosti šefa i to se sad sjajno namestilo, pa ga sad posle Objektiva i Kurir na naslovnoj strani svrstava među dežurne krivce za sve i zaverenike protiv Vučića. A ministar se koprca, opet hvaleći šefa i preteći tužbama protiv dojučerašnjih saboraca iz medija.

Međutim, ovaj vikend nije počeo samo dosadnim političkim cirkusom i lažnim rijalitijem, ima i stvarnih uspeha na koje smo zaista ponosni. Na OI u Tokiju, već prvog dana, dve medalje za Srbiju – u streljaštvu i tekvondou. Bravo – zaključio je uvod u Pregled dana, Goran Dimitrijević.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top