Vesti iz Srbije

Dimitrijević: „Srbija je u kotlu, podeljena i pretvorena u Zadrugu“

Srbija je u kotlu, histerija sa naslovnih strana tabloida i TV stanica sa nacionalnom frekvencijom, kojom se građani plaše napadima i državnim udarima, preliva se i na društvo. Srbija je podeljena i pretvorena u Zadrugu, a tu se svako snalazi kako zna i ume – rekao je Goran Dimitrijević u uvodu „Pregleda dana“ na Newsmax Adria.

– Gotovo je i sa bilo kakvim pokušajem da razgovaraju oni koji ne misle isto. A stara radikalska politika je sada na vrhuncu. Nekada, Šešelj je tukao ljude, polivao ih vodom i vadio pištolj, a njegovi politički učenici danas rade slično, samo iz pozicije apsolutne vlasti i moći.

Umesto razgovora i otvorene debate o svemu što je važno za sve ljude u Srbiji, zahteva se hvaljenje „carevog novog odela“, poslušnost i nedovođenje u pitanje onog što se kaže, bez obzira na ono što svi vidimo i što svi znamo.

Juče su glumci bili neprijatelji, pa onda napad na profesora univerziteta, pa onda napad na aktiviste koji traže čistu vodu… Šta je sledeće – upitao je Goran Dimitrijević.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top