Vesti iz Srbije

Đukanović: Vučić je mogao Stefanoviću da uradi bilo šta, ali je bolećiv

Vladimir Đukanović, jedan od najistaknutijih naprednjačkih jurišnika, gostujući sinoć u emisiji „Hit tvit“ na TV Pink, izjavio je da je Aleksandar Vučić mogao Nebojši Stefanoviću da uradi šta da je hteo, ali da je mnogo bolećiv. Ove reči, koje su uvijena pretnja Stefanoviću, pokazuju u kakvom sistemu građani Srbije žive. Sistemu u kojem su sve pravne procedure zaobiđene u ime namera jednog čoveka.

  • U politici je jako teško ljudima da suzbiju svoje sujete i nerealne ambicije. Mislim da je, možda, to kod g. Stefanovića, pre svega, bilo. To je bilo prevashodno… Mediji pod kontrolom Đilasa pišu „Vučić nije smeo da ga smeni do kraja“. Ljudi, da li ste vi normalni? Da je hteo mogao je ne znam šta da mu uradi – rekao je Đukanović.

Đukanović je objasnio i da je razlog zašto Vučić nije Stefanoviću ništa uradio to što je bolećiv čovek i da je preterano blag. On je zamerio Vučiću na takvoj osobini.

Ipak, javnost je ostala zaprepašćena ovim otvorenim pretnjama uvijenim u oblandu Vučićeve, navodne, blagosti.

Ovim je Đukanović uputio jasnu pretnju Stefanoviću da bude poslušan i da radi šta mu se kaže, jer je Vučić u mogućnosti da mu uradi sve što poželi.

Zapravo, ovo je i poruka svim ostalim ljudima da ne talasaju previše, zato što je svemoćni Vučić u stanju da učini sve kako bi ih zaustavio.

Dakle, dobili smo priznanje da živimo u diktaturi, u kojoj je jedan čovek spreman da uradi apsolutno sve, svima koji mu stoje na putu, a samo njegova bolećivost ga može sprečiti da nekoga i poštedi.

Pitamo se, da li bi Vučić bio tako blag i bolećiv da Stefanović u nekoj sigurnoj fioci ne drži sve materijale o prisluškivanim razgovorima naprednjačkog vođe, a o drugim aktivnostima da i ne govorimo.

Kako god bilo, Đukanović je dao sliku jedne razorene i uništene države u kojoj je samo jedan apsolutno slobodan, a svi ostali podanici i robovi. Đukanović je, zapravo, opisao tipičnu istočnjačku despotiju.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top