Uncategorized

Dr. Grujić poručila da u Novom Sadu niko nije bezbedan!

Jasno je da morate lažima da se branite od istine koju o Vama i vašim nedelima otkriva SSP u Novom Sadu, stoji u saopštenju dr Danijele Grujić, predsednice Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Novi Sad, ali ne ide Vam, jer:

Ceo Novi Sad oseti da niko od građana više nije bezbedan na ulicama zahvaljujući sprezi kriminalaca sa vrhom policije.

Ceo Novi Sad zna da su oprema i nameštaj u KCV uzeti bez tendera i to sa do 30 puta većom cenom od tržišne.

Ceo Novi Sad vidi da se uvek pojavljuje ista firma koja zahvaljujući bliskosti sa Vama gradi desetine hiljada kvadratnih metara ekskluzivnog stambenog prostora na atraktivnim lokacijama.

I konačno, ceo Novi Sad zna da ste Vi zapravo „v.d. Andreja Vučića“ i da je sve što radite u isključivom interesu partije i bratije, a ne Novosađana koje vređate, ucenjujete, pretite im nazivajući ih „moralnim nakazama i ljudskim karikaturama“.

Nemojte naše sugrađane ubeđivati u suprotno, oni već 9 godina trpe svakodnevne pritiske od radnog mesta, do svog privatnog života u koji ste im uvukli politiku, pa ni dete ne mogu u vrtić da upišu, ako nisu vaši članovi.

Miloše Vučeviću, znamo se. Dovoljno je vremena bilo da Vas upoznamo.

Razumemo i Vašu nervozu sa saopštenjima ovih dana, imate mnogo potresa u svojim redovima, jer kada se izgubi kontrola ispliva karakter – stoji na kraju saopštenja
dr Danijele Grujić, predsednice Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Novi Sad.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top