Vesti iz Srbije

Ivana Parlić: „SNS najveća opasnost za decu Srbije“

„Današnja poseta Aleksandara Vučića Užicu, predsednika Srpske napredne stranke koji zloupotrebljava ovlašćenja Predsednika Republike, potvrdila je da je upravo njegov režim najveća opasnost za decu Srbije. Osim što žive u zemlji u kojoj ne postoje institucije i koju je premrežila mafijaška hobotnica organizovana iz samog vrha vlasti, oni žive u zemlji gde se deca grubo zloupotrebljavaju u svrhu promocije jednoumlja i primitivnog podaništva“, navela je Ivana Parlić, predsednica Gradskog odbora Narodne stranke Užice.

U njenom saopštenju, čiju sadržinu prenosimo u celosti, dalje se navodi:

„Danas su deca iz užičkih sportskih klubova dovedena da budu deo scenografije za posetu Aleksandra Vučića, koji je, u okviru svoje neprekidne kamapanje, u Užicu otvorio sportsku halu.

Ova deca ne znaju da su na taj način zloupotrebljena i ne znaju da su i njihovi roditelji pogrešili što su tu zloupotrebu dozvolili. Ona, takođe ne znaju da su mnogi njihovi nastavnici, takođe, ucenjeni, a mnogi i angažovani da kao botovi na društvenim mrežama zaglupljuju građane Srbije, kao bitna potpora kriminalnom režimu.

Deca, takođe, ne znaju da je najvažnija lekcija koju treba da nauče lekcija o slobodi i dostojanstvu. Režim se trudi da tu lekciju nikad ne nauče. U tu svrhu, njihove babe i dede hipnotiše sa nacionalnih frekvencija, roditelje ucenjuje poslom, a za nastavnike postavlja partijske poslušnike. Njihovi sportski uzori, prepoznatljivi užički sportisti stali su u red da se „poklone“ Predsedniku jer je u 21. veku jedan grad od 70.000 stanovnika dobio sportsku halu.

Predsednik im je zauzvrat uzeo slobodne izbore, nezavisno sudstvo, nezavisno tužilaštvo, nezavisne medije, zagadio im je javni prostor, uzurpirao budžet i uveo korupciju kao jedini model funkcionisanja sistema. Dok se deca, nastavnici i sportisti slikaju u Užicu sa Vučićem, njegovi strani partneri, a u stvari okupatori Srbije, uništavaju svaki njen deo.

Deca to ne znaju. Roditelji pristaju. Nastavnici „moraju“.

Zato su deca najveća žrtva ovog režima“, zaključuje se u saopštenju Ivane Parlić, predsednice užičkog odbora Narodne stranke.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top