Vesti iz Srbije

Izvršitelj uz pomoć policije oteo kuću porodici ratnog veterana ( video )

„Izvršitelji otimaju a traže pomoć države“ da im pomognemo našim novcem !

Novi načelnik Policijske stanice u Aranđelovcu je Goran Mihailović, jedan od najkontraverznijih pripadnika MUP-a u Šumadiji.

Široj javnosti poznat je po tome što je zdušno pomagao privatnom izvršitelju Vidoju Stojkoviću prilikom nedavnog iseljenja porodice ratnog heroja sa Kosmeta Gradomira Jašovića. Tom prilikom preko 50 policajaca u potresnim scenama (pogledajte video priloge) izbacili su na ulicu porodicu Jašović i njegove roditelje stare 84 i 92 godine, kćerku studenta državnog fakulteta i suprugu. Gradimira, teškog šećeraša policija je – vezanog lisicama peške sprovela do stanice- kao da je poslednji kriminalac. Scene su potresle čitavu srpsku javnost.

Na snimcima Mihailoviću građani jasno dobacuju da je „kockar i da duguje pare po Aranđelovcu“.

Porodica Jašović je i dalje na ulici i snalaze se kao podstanari.

Za izbor Mihailovića, kako saznajemo lobirao je narodni poslanik Mikica Milojević, za koga je opštepozanto da je i sam- kockar!Osim toga, Mihialović je predsednik Košarkaškog kluba „Šumadija“ čiji je galvni sponzor Božidar Petković- Petko, preko svoje kompanije „Peštan“.Nećak poslanika Milojevića je u maju prošle godine pijan izazvao saobraćajnu nesreću opštinskim vozilom u pola dva ujutru.

Video :

Izvor : infoklix.com

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top