Vesti iz Srbije

Jelena Obućina: „Frau Angela odlazi i ostavlja nam onog kog je dovela“

„Nikakvi smo domaćini. Angela je došla i noćiće ovde, a mi smo postavili zastave samo u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Umesto da svetli čitav Miloš Veliki crno-crveno-žuto, da frau shvati koliko je cenimo i koliko ne štedimo u poniznosti“, rekla je Jelena Obućina u uvodu „Pregleda dana“ na Newsmax Adria.

– Mada, možda nema ni potrebe – zna ona da smo radi dati svoje lekare, inženjere, sestre, da ne pitamo za cenu. Samo da ode zadovoljna. A umela je da ode i namrštena. Baš kao pre deset godina posle prve posete mladoj demokratiji sa otvorenom kosovskom ranom. Tadića je brzo smenio tremaroš – rekla je Obućina i nastavila:

– Čuli smo sve o tome da je Vučića učila nemački, da nije jeo ni šniclu od uzbuđenja, da su na „zovi me kad hoćeš“, da i danas šeta u holu aerodroma – ali rana nije zaceljena. Možda bi Muti, majka balkanskih autokrata, grdila da je nisu stigli migranti i Bregzit, ali nije imala kad. Sad rastanak se primakao. Odlazi … Odneće pirotski ćilim. Nama će ostaviti onoga kojeg je dovela – zaključila je Jelena Obućina.ž

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top