Vesti iz Srbije

Jeremić: „Bio sam da pitam Vučića je l normalan, on hteo da se tuče“!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić i rukovodioci te stranke Miroslav Aleksić, Borislav Novaković i Vladimir Gajić pojavili su se danas u Predsedništvu Srbije nakon što ih je predsednik Aleksandar Vučić juče javno pozvao na tuču.

„Vučić je sišao na prijavnicu zgrade predsedništva u vidno rastrojenom stanju. Okružen brojnim obezbeđenjem, nervozno mi se uneo u lice i počeo da me pred svedocima vređa najprimitivnijim uličarskim rečnikom“, rekao je Jeremić, a prenosi Narodna stranka.

„Pošto je insistirao na fizičkom obračunu, ponudio sam mu da izađemo napolje, ali za tako nešto nije imao hrabrosti. Potom sam mu ponudio televizijski duel, na šta je on eksplicitno odgovorio da neće. Posle nekoliko minuta nekontrolisanog ponašanja se okrenuo i otišao. Jasno je da nije očekivao da bi neko mogao da se usudi da mu zakuca na vrata i priupita ga da li je normalan“, dodao je Jeremić.

Jeremić je naveo da se nakon današnjeg „potpuno rastrojenog nastupa Vučića“ boji za sposobnost predsednika da obavlja najvišu državnu funkciju, jer „u neuračunljivom stanju zloupotrebljava moć koju je protivustavno koncentrisao u svojim rukama“.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top