Vesti iz Srbije

Kisićka se reklamirala posetom dece u domovima!

„Gospođo ministarko Kisić, kada smo vam rekli da sednete u kola i obiđete socijalne ustanove gde su deca ugrožena nismo vas poslali tamo da se fotografišete. Nije to trebalo da bude vaša marketinška kampanja, već vanredna inspekcija ustanova koje se spominju u izveštaju „Zaboravljena deca Srbije“ grupe nevladinih organizacija“, navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde.

U saopštenju SSP, čiju sadržinu prenosimo u celosti, dalje se navodi:

„Prošlo je pet dana vi ste malo napadali nevladin sektor optužujući ih da lažu, predsednik vas je podržao i za stanje u ustanovama je optužio Mariniku Tepić i Dragana Đilasa, svakodnevno šaljete nekakva besmislena saopštenja i nikako da razumete da se radi o deci kojoj je potrebna podrška i pomoć. Vaš posao je da im to obezbedite.

I zato, gospođo ministarsko, podnesite izveštaj o stanju u ustanovama socijalne zaštite i recite šta je plan, šta ćete tačno da uradite i kada. Ako ne znate, dajte ostavku kada vas već nisu smenili oni sa kojima se bogatite dok deca plaču“, zaključuje se u saopštenju Stranke slobode i pravde.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top