Vesti iz Srbije

„Kurir“ poručio Palmi da ne vrši pritisak na novinare!

Prorežimski tabloid „Kurir“ objavio je tekst u kojem oštro napada lidera Jedinstvene Srbije, Dragana Markovića Palmu, i poručuje da mu neće proći vršenje pritiska na novinare ovog lista, kao ni zastrašivanje građana Jagodine. Ovim se, po svemu sudeći, potvrđuju glasine, koje je iznela i potpredsednica Narodne stranke, Sanda Rašković Ivić, da je SNS „pustio niz vodu“ svog koalicionog partnera.

Kako navode iz „Kurira“, Palma je napao istoimenu televiziju zbog ankete koju je njihova ekipa uradila u Jagodini, na temu da li građani veruju lideru JS kad tvrdi da ništa od optužbi za podvođenje devojčica protiv njega nije tačno. Naime, Marković je na TV Prva, nezadovoljan izjavama građana u anketi, rekao da je TV Kurir selektivno anketirala građane koji su opoziciono nastrojeni i da su se zato čule takve izjave.

  • Ovo, naravno, nije tačno, i sigurni smo da je to svima jasno jer su građani nasumice anketirani, kao što to uvek radimo. Reagujemo na ovo, iako bi možda moglo da se podvede pod glupe izjave političara, ali moramo jer Marković je umislio da je doslovno gospodar života i smrti u Jagodini – poručili su iz „Kurira“ Markoviću, navevši da su njegove poruke čisto zastrašivanje građana i pokušaj omalovažavanja njegovih sugrađana koji ne misle kao on.

„Kurir“ je saopštio da će se pobrinuti da svaki građanin Jagodine može da iskaže svoj stav.

  • Dragane Markoviću, vidimo se sledeće nedelje u Jagodini. Tvoj posao je da odgovoriš na svako pitanje koje postavimo i nikoga ne ometaš dok daje izjavu našim novinarima – poručili su iz „Kurira“.

Ako se zna da režimski mediji napadaju nekoga samo po direktivi jednog čoveka, a znamo kog, onda se Palmi baš ne piše najbolje.

Podsetimo, potpredsednica Narodne stranke, Sanda Rašković Ivić, izjavila je da „SNS apstinira od odbrane Palme i na neki način ga čak i otvara“.

  • Meni je to znak da će Palma biti pušten niz vodu. Ako bi SNS branio Palmu, onda bi dodali i pedofiliju na sve afere koje su dokazale vrlo blisku spregu države i kriminala – zaključila je Rašković Ivić.
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top