Vesti iz Srbije

Laku noć Srbijo!

Simo Spasić, osuđeni silovatelj, jedna je od ličnosti koja svakodnevno zgrožava javnost u Srbiji. Spasić otvoreno podržava vlast, a često je viđen u društvu visokih državnih funkcionera. Svojevrstan skandal i nova sramota za Skupštinu Srbije predstavlja Spasićevo obraćanje na na sednici skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju.

  • Obraćanje Sime Spasića na sednici skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju pred poslanicima, ambasadorima, svim bezbedonosnim telima, međunarodnim organizacijama – napisao je Igor Jurić, osnivač Fondacije „Tijana Jurić“, koji je podelio sliku Spasićevog obraćanja na zasedanju.

Već godinama Spasić se krije iza Udruženja porodica kindapovanih i nestalih lica na Kosovu i Metohiji, pa je čest gost konferencija i protesta opozicije, gde preko megafona vređa i ometa prisutne, sve uz očiglednu podršku vlasti.

Spasić je takođe uslikan da stoji pored premijerke Ane Brnabić, ali i predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Javna tajna je da je Spasić zapravo Vučićev megafon, te da on govori šta njegov predsednik misli.

Činjenica da je Spasić osuđen za silovanje svoje supruge, a da mu je dopušteno da govori na skupštinskoj sednici, kao što govori i po prorežimskim medijima, govori o tome kako se vlast odnosi prema žrtvama silovanja. Zar takva osoba treba da bude predstavnik srpskih žrtava sa Kosova i Metohije?

Sve je dopušteno ukoliko ste produžena ruka vlasti.

Građani na Tviteru su takođe zgroženi Spasićevim prisustvom u Skupštini.

Čoveče, mene je blam, a ne znam za vas ostale, a možda je ovo samo loš vic. Laku noć, Srbijo – napisao je jedan od građana.

  • Osuđeni silovatelj predstavlja ovu državu. Sramota na šta smo spali – dodaje drugi.

I dok je građane sramota, vlast se ponosi ovakvim ljudima, pa im dopušta da u najvišem zakonodavnom telu predstavljaju nestale Srbije sa Kosova i Metohije. Za to vreme strani ambasadori posmatraju kakve predstavnike Srbija ima.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top