Crna hronika

Lečić tvrdi da je prošao poligraf

BEOGRAD – Glumac Branislav Lečić dao je izjavu u policiji u svojstvu građanina, čemu je prisustvovao i zamenik javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, rekla je večeras Tanjugu portparolka tužilaštva Ivana Rakočević.

Saslušanje glumca Branislava Lečića završeno je nešto posle 21 čas nakon što je više od sedam sati odgovarao na pitanja policije u Policijskog stanici 29. novembar u vezi sa tvrdnjama koleginice Danijele Štajnfeld da ju je silovao 2012. godine.

Lečić je izbegao davanje izjava medijima jer je policiju napustio na drugi izlaz, od onoga na koji je ušao, i gde su ga čekali brojni novinari.

Odvezao se crnim kolima koja su ga čekala ispred policije.

Lečiću su, pre ulaska u stanicu, građani dobacivali pogrdne reči.

Lečić: Poligrafsko ispitivanje obavljeno na moj izričit zahtev

Lečić je, nakon informativnog razgovora u policiji, izjavio je za Tanjug da je zadovoljan profesionalnim pristupom koji su pokazali službenici policijske uprave i postupajući zamenik javnog tužioca.

Pozvao je sve medije da ga više ne kontaktiraju na ovu temu, jer neće davati izjave.

Smatra da o ovoj temi dalje treba da odgovore daju policija i tužilaštvo.

Prošao sam poligraf

Lečić je večeras u video-poruci poručio da je prošao poligrafsko ispitivanje.

Branislav Lečić je u četvrtak objavio šesnaestominutnu video-izjavu tvrdeći da sa Danijelom Štajfeld nije imao nikakav odnos, osim poslovnog, a koleginici Štajnfeld i svim ženama uputio je izvinjenje ako su se ikad osetile ugroženima ili su bile potcenjen ili ponižene nekim njegovim slučajnim ili namernim gestom.

Afera Štajnfeld-Lečić izazvala je veliku pažnju javnosti iu Srbiji i regionu, analizom objavljenog audio-snimka Danijele Štajnfeld bavio se i Njujork Tajms, a javnost u Srbiji, uključujući i glumačke krugove, podeljena je u ocenama i osudama ove afere.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top