Vesti iz Srbije

Lokalni izbori u Zaječaru – grupe građana ozbiljno ugrozile SNS mašineriju

Pored ogromne SNS mašinerije u kojoj su učestvovali čak i gradonačelnici iz drugih gradova u Zaječaru su GG osvojile 21 mandat dok su SNS i SPS 28. Pokazatelj da GG i UG imaju ogroman potencijal i podršku među građanima gde god se pojave. Nije ovo pobeda opozicije ali je svakako ozbiljan udarac SNSu!

Na lokalnim izborima u Zaječaru pobedila je Srpska napredna stranka. A kako i da ne pobedi, kada je, i pored bojkota izbora od strane opozicije, vršila obilazak birača od vrata do vrata, pa su čak doveli i gradonačelnika Požarevca da im sa članom Veća tog grada bude aktivista.

Najveći pobednik, i iznenađenje za naprednjake, jeste to što je i pored svih pritisaka i odsustva prepoznatljive opozicije, jedna lokalna lista ipak osvojila zavidan broj glasova. I to lista doktora Nenada Ristovića, infektologa koji je vratio medalju Aleksandru Vučiću.Infektolog dr Nenad Ristović i njegova lista Pobeda osvojili su drugo mesta na lokalnim izborima u Zaječaru.

Ristović je ostvario gotovo 28% glasova u rodnom gradu.Ristović je inače poznat po tome da je vratio Vučiću Zlatnu medalju za zasluge u borbi protiv koronavirusa u decembru prošle godine, zbog napada na njegovu porodicu za koje tvrdi da dolaze od „dvojice kriminalaca“ iz vrha Srpske napredne stranke u Zaječaru.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top