Vesti iz Srbije

Manojlović: „Naprednjacima gori pod nogama, a mi se gušimo od tog otrova“

Kad državu ukrade mafija, građani ni u slučajnost požara ne veruju. Požar u Bloku 70 na Novom Beogradu, podstakao je spekulacije javnosti i podsetio na sudbinu starog Depoa na Bulevaru kralja Aleksandra – kaže Tatjana Manojlović, potpredsednica DS Beograd.

– Danas se ovde izvode pripremni radovi za izgradnju stambeno-poslovnog objekta. Slična je matrica, zato ljudi ne veruju. Zato građani komentarišu kako ponovo, preko noći nestaje objekat koji je u jednom trenutku predstavljao mesto kupovine, prilagođene njihovom potrošačkom džepu, a u drugom je potencijalno nova lokacija za gradnju.

Demokratska stranka poziva građane da zajedno podižemo bedeme i sprečimo nestajanje Beograda i Srbije. Rezervnu zemlju i rezervnu prestonicu nemamo. Samo je jedan Beograd i jedna Srbija.

Naprednjacima gori pod nogama, a mi građani, gušimo se i davimo od tog otrova. I figurativno i stvarno. Što se pre probudimo veće su šanse da preživimo. Zove Beograd i zove Srbija. Vreme je. Vreme za pobunu – navodi se u saopštenju.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top