Vesti iz Srbije

Mapa nezadovoljstva sve je šira – i lokalno i globalno!

„Mapa nezadovoljstva sve je šira – i lokalno i globalno. Na mapi je Bajden. Nezadovoljan onima koji remete mir na Balkanu i onima koji kradu. Biće sankcija. Evropa ne preti – ona samo ne otvara poglavlja. Poruka je kratka: dođite kad budete ozbiljni“, ovako je večeras započela „Pregled dana“ na Newsmax Adria Jelena Obućina.

Ozbiljno su nezadovoljni građani Srbije – ali bes je razuđen. Tinja u Zrenjaninu, Beogradu, Loznici, ali nigde još ne bukti. Zna to i od Pahomija sveže odlikovani predsednik. On pažljivo bira društvo – po težini optužbe. Pa posle Palme Pahomije, a između pije vina sa Dodikom. Tako šalje niz poruka – ali prvu građanima. Ko je protiv Linglonga je sebičan i on neće dozvoliti odlazak investitora. Šta je vazduh spram 850 miliona evra, vodu uostalom već nemaju – dodaje ona i zaključuje:

Evropa ga ne sekira jer izmerićemo se na kraju godine. Svi će videti – Srbija je od njih jača. Eee, jedino za Bajdena nije imao direktnu poruku – osim ako dovoljno direktna nije fotografija sa prvim pikom za američku crnu listu …I tako, opet pričamo o sankcijama i izolaciji, a vlast opet slika ružičastom kičicom. Jedino što nas danas raduje je Novak. Opet je pobedio. Kralj – istakla je Jelena Obućina.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top