Vesti iz Srbije

Mitrovićev bot ugrozio bezbednost kritičara vlasti!

Da režim ne preza ni od čega mogli smo se do sada uveriti na hiljade puta. Obično su to na svojoj koži osetili opozicioni političari i javne ličnosti koje su iznosile svoje mišljenje o onome što Vučić i ekipa prave od Srbije. Ali očigledno da to nije dovoljno pa su još odavno počeli napadi na ljude koji po mrežama iznose svoje stavove. Jedan od onih koji je postao meta je Srđan Trivić, tviteraš iz Vrdnika poznat po oštrim kritikama režima, ali i po nizu humanitarnih aktivnosti.

Da je anonomni tviteraš u stvari bot Željka Mitrovića lako se utvrdi iz tvitova koji je pomenuta pisala poput poslednjeg gde hvali Mitrovićevu uplatu za bolesnu decu.

Sam Trivić je reagujući na ovakvu laž napisao tvit da se plaši za svoju bezbednost, što je i logično jer ga neko optužuje da preti smrću. Kada se priča zavrtela @breskvicavocna je obrisala svoj tviter nalog i nestala.

To ne sprečava Tužilaštvo za visoko tehnološki kriminal da reaguje i otkrije ko je osoba koja stoji iza ovakvih objava na mrežama koje naravno da ugrožavaju bezbednost, ali i normalan život Trivića.

Da li će se to desiti ostaje da se vidi narednih dana.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top