Vesti iz Srbije

Nastavlja se ponižavanje radnika!

Strane kompanje izgleda misle da motivacija za radnike u Srbiji nije novac, već sitnice poput krofni, a upravo ovo je svojm zaposlenima za njihov trud ponudila kompanja „Leoni“.

Svako malo u javnost ispliva nova infomacija o tretmanu srpskih radnika u stranim subvencionisanim kompanijama koja zaprepasti i natera nas da se zapitamo – dokle više?

Naime, fabrika „Leoni“ odlučila je da svoje zaposlene obraduje „Slatkim danom“, jer su postignuća zaposlenih bila dobra, misleći da će ovaj gest „obradovati sve“.

  • Za sutra u našoj kantini je oganizovano deljenje jedne gratis krofne svakom zaposlenom u kompaniji Leoni – navodi se njihovom saopštenju.

Jedna krofna bolje nego nijedna izgleda je logika rukovodstva ove kompanije, ali ova kofna ima posebno gorak ukus, jer su je radnici dobili za odlične rezultate koji se od njih očekuju i u budućnosti.

  • Ovim gestom želimo da nagradimo naše zaposlene i ujedno iskažemo zahvalnost na trudu prethodnih dana, kao i da ih podstaknemo da nastave da doprinose rastu kompanije svojm radom – navode dalje iz kompanije.

Nakon literalnog konkursa „Ziđina“, pelena, minimalca, a sada i krofne, radnike u Srbiji teško da išta više može da iznenadi.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top