Vesti iz Srbije

„Nije ni dan prošao, a predsednik nam se opet obratio“

Nije protekao ni jedan dan, a predsednik nam se opet obratio. Ovog puta pohvalio se telefonskim razgovorom sa predsednikom Kine Sijem, u kome su, kako kaže, potvrdili „čelično prijateljstvo“. Nije nam rekao da li su pominjali štrajkove u Boru gde upravljaju Kinezi ili trovanje životne sredine koje donose kineske kompanije – rekao je Goran Dimitrijević u uvodu „Pregleda dana“ na Newsmax Adria.

– Pohvalio je nastanak nove televizijske stanice pod okriljem Telekoma i tu je sugerisao da se prekadrira voditelj vremenske prognoze. Razgovor sa novinarima iskoristio je i da pošalje poruke regionu i suprotstavi se, kako on kaže, kampanju u kojoj se na Srbiju stavlja „žig sramote“. Tu kampanju pominje samo predsednik i oni koji ga slede, a kad oni o tome ne bi govorili mi ne bismo ni znali da ta kampanje postoji.

Siniša Mali je dobio satisfakciju za sada i opet može da se potpisuje kao doktor, dok se Beogradski univerzitet opet ne izjasni. A novinari koji se zaista bave istraživačkim novinarstvom otkrivaju nove strašne istine o životu u Srbiji – glasio je uvod u „Pregled dana“ sa Goranom Dimitrijevićem.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top