Vesti iz Srbije

Nikezić: „Ministre Mali, gde je otišlo 16,4 miliona evra?“

Ministre Mali, nisam vas pitao zašto, u montiranom političkom procesu protiv bivših gradskih funkcionera, još uvek nemate ni optužnicu, za projekat koji je proglašen za najuspešniji te godine u Evropi i za koji je Beograd od EIB-a dobio nagradu od 6 miliona evra – pita Dušan Nikezić, predsednik Resornog odbora za privredu i finansije.

  • A mogao sam, jer je, što reče vaš šef, zaista „jezivo“ kako ljudima već devet godina upropaštavate živote, samo zato što ste nesposobni da uradite i jedan projekat u interesu Beograđana – kaže Nikezić.

Nikezić podseća da je Malog pitao „kako je moguće da temeljna rekonstrukcija Bulevara Kralja Aleksandra, u kojoj su promenjene cevi i izmeštene šine, traje 4 puta kraće i košta 2,5 puta manje po m2 od površinske rekonstrukcije Dušanove, Dž. Vašingtona i 27. marta, u kojoj ništa od toga nije urađeno“.

Zato besramnim optužbama izbegavate odgovor na to pitanje, jer bi onda morali da odgovorite i gde je otišlo 16,4 miliona evra razlike u ceni? Gde su pare, ministre – pita Nikezić.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top