Vesti iz Srbije

Niko ne zna gde su milioni za vodovod i kanalizaciju!

„Zamenica gradonačelnika Ana Janković – Stojanović sa direktorom JP ‘Vodovod’ hvalila se kupovinom tri automobila vrednosti dva mililona dinara. Isto toliko su potrošili po beogradskim i leskovačkim restoranima preko ‘Vodovoda’!“, navela je Jelena Spirić, predsednica leskovačkog odbora Stranke slobode i pravde.

U njenom otvorenom pismu, čiju sadržinu prenosimo u celosti, dalje se navodi:

„Ima para za službene ručkove, ali ne i za havarije na „Zapadnom vodovodu“ u Belanovcu, Milanovu, Karađorđevcu, Petrovcu, Dušanovu, Podrimcu, ali i nove probleme u naseljima Bobište, Ančiki i Bratmilovce, gde je bilo kvarova na svakih osam, devet dana protekle godine! Predstavnica vlasti nije spomenula ni da su čak 22 havarije izazvali izvođači angažovani od strane Grada Leskovca samo prilikom rekonstrukcije ulice Sime Pogačarevića i izgradnje kružnog toka na Vlasotinačkoj petlji.

Za popravku štete nastale nesposobnošću samo ovog režimskog izvođača (jedan milion), naprednjačko zivkanje telefonom (dva miliona) i bahaćenje po kafanama (dva miliona) dato je koliko za godišnje investiciono održavanje celog sistema „Vodovoda“!

Sve ovo plaćaju građani Leskovca preko još jednog uvećanja cene vode!

Gospođo Stojanović, umesto slikanja sa automobilima bolje recite gradonačelniku da se osmeli i sugrađanima objasni gde se troše njihovi milioni zbog kojih u 21. veku nemaju redovno snabdevanje vodom i kanalizaciju!“, zaključuje se u saopštenju Jelene Spirić, predsednice leskovačkog odbora Stranke slobode i pravde.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top