Vesti iz Srbije

Novac za Gavrila se skuplja mesecima, ali nam nikad bolje nije išlo!

„Dobro veče svima u zemlji pobednika! Na kvalitetu života čestita nam predsednik na Instagramu. Prosečna plata nam je k’o štelovana – 555 evra, ni evro gore da omakne, ni dole, ali važno je da je najviša do sada“, poručila je Jelena Obućina u uvodu „Pregleda dana“ na Newsmax Adria.

– Premijerka strahuje koliko nam dobro ide, pa da je oslobodimo straha. Ide nam toliko dobro da mesecima skupljamo pare za Gavrila – ljudi prodaju motore, stolove, stvari, šalju poruke i na korak od pobede – pojavio se lažni lekar da izleči opet našim parama. I nije mu to prvi put – ali on zna da nam fali mentalitet pobednika – rekla je Obućina i zaključila:

– Bune se radnici Kolubare uplašeni za radna mesta. Koješta. U zemlji pobednika neće raditi samo ko ne želi – a ko želi da se javi nadrilekaru, on i upošljava. Poslednji put u Prijepolju. Zemlja pobednika menja pravosuđe u kasicu prasicu – važne su pare za pobedu. Koliko ubaciš toliko dobiješ. Bune se advokati. Profesor Vuletić za sada se brani recitalom ispred suda.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top