Vesti iz Srbije

Novaković: Vučić pokazao pravo lice!

Potpredsednik Narodne stranke Borislav Novaković izjavio je danas da se prilikom dolaska čelnika Narodne stranke u Predsedništvo Srbije pokazao „originalni“ Aleksandar Vučić, odnosno „mali radikal koji sve vreme čuči u njemu“.

„Mali radikal se naglo uspravio i on je progovorio jezikom huligana, a ne predsednika države“, rekao je Novaković za portal lista „Danas“.

Novaković je dodao da se Vučić ponašao nevaspitano i bez osnovne pristojnosti, uz obilje uvreda i uličarskog „bontona“.

„Vučić se prepustio emocijama i govorio je upravo ono što misli. Ono što je danas, dan kasnije, rekao u Rudnoj Glavi je klasično političko pozorište. Svestan da je napravio glupost, pokušao je da bar delimično sanira štetu. Bio je to neuspeo pokušaj da se odglumi državnička umerenost i odmerenost, kako bi prikrio činjenicu da je svojim ponašanjem unizio funkciju koju obavlja“, rekao je Novaković.

Novaković je naveo da je u Vučićevom nastupu u Rudnoj Glavi, kao i u svim njegovim nastupima, prisutna zamena teza.

„On je nas pozvao i izazvao, a sada svoju agresivnost želi da pripiše nama. Uneo je mržnju u politički život i do besmisla sukobio vlast i opoziciju, a marketinški prodaje mirotvorstvo i razboritost. Pre podne je palikuća, a popodne vatrogasac“, rekao je Novaković.

„Taj dijaboličan karakter njegove lične vlasti, sasvim je izvesno, ostaće do njegovog pada. Ako je ikada i imao osećaj mere i takta, sada je u potpunosti izgubio. Nažalost, ne na svoju štetu, nego štetu svih građana Srbije“, zaključio je Novaković.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top