Vesti iz Srbije

Obućina: Ćup je pun, Mali zna i deli po zasluzi!

„Ćup je pun. Kao u seriji: „Bolji život“, „Srećni ljudi“, „Porodično blago“, „Stižu dolari“. Samo iz rebalansa i pozajmica. Mali zna i deli po zasluzi“, rekla je Jelena Obućina u uvodu „Pregleda dana“ na Newsmax Adria.

  • Ima iz rezerve da da Beogradu, ima i da ministri daju nerazvijenim opštinama, koje, razume se, nadimak vuku iz vremena bivše vlasti. Sad bi bilo prikladinije da se zovu RAZVIJENIJE jer se temeljno radi već devet godina. Ima para, šta Vam je? – rekla je Obućina, a zatim je i dodala:
  • Vesić pred izbore obećava tablete za sve osnovce – preko 67.000 dece do četvrtog plus svim nastavnicima će da kupe lap topove. Sa tom potrošnjom slažu se čak i u Crnoj Travi. Za pomoć koju su oni danas dobili možda mogu da kupe 13 komada.

Jelena Obućina se dotakla i Zorane Mihajlović, ministarke rudarstva i energetike.

  • Zorana koja sedi u najmoćnijem ministarstvu ne zna šta se dešava u EPS-u, u EMS- u, a šta u „Srbija gasu“. Ako je sretnete, pitajte je za stolariju. Za taj novac zna koliki je i kako da ga rasporedi. Kad smo već kod novca, Amazon je kupio holivudski studio MGM za 8, 45 milijardi dolara – skoro pa za godišnji budžet Srbije. Eee, to je pun ćup! – zaključila je Jelena Obućina.
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top