Vesti iz Srbije

Obućina: „Kad se s vrha brani kriminal – sve se drugo sme“

„Kako vam je kad pratite vesti? Da li vam je lepo ili vam je logično? Ako vam je lepo – dobro je, ako vam je logično – nije dobro, ali nemojte se svako malo zgražavati“, poručila je Jelena Obućina u uvodu „Pregleda dana“ na Newsmax Adria.

– Tamo gde predsednik brani osumnjičenog nako-bosa, ništa logičnije nego da država skriva broj umrlih, da navijači prete građanima druge vere, da komunalna policija i privatno obezbeđenje guraju ljude koji bi da ospore trasu metroa na javnoj sednici. Nema ničeg nelogičnog u Somboru, tamo meštani štampaju plakate pozivajući na linč komšija, jer izdaju smeštaj izbeglicama. I da ne zaboravimo najlogičniju, već bajatu, a tako trulu vest, nema ničeg nelogičnog da Kapetan Dragan traži na televiziji oslobađanje ubice premijera – rekla je Obućina, a onda i zaključila:

– Ako je sve ovo logično, onda je logično i da isti predsednik hvali rad ministra odbrane, o kojem danima slušamo da je strani špijun, vlasnik svilenog gajtana, namenjenog njemu, kumu. Logika je, dakle, jednostavna. Na vama je samo da joj pratite trag, ali ako i kojim slučajem ne stignete, bez brige, doći će do kućnog praga. Neće dugo proći, jer kad se s vrha brani kriminal sve se drugo sme.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top