Vesti iz Srbije

Obućina: Ništa nije tako važno kao vest da će narod biti pitan!

„Ni upliv Šapića, ni svadba Jovičića, ni Reva Neva – ništa nije tako važno kao vest da će narod biti pitan! Kad je građen Beograd na vodi, kad se seče pola Fruške gore, kad se pravi spalionica i zaduži milijarda, kad metro ide iz nigde ni u šta – narod nije pitan. Ali sad će biti – jer sad je glas naroda proglašen za glas Boga“, rekla je Jelena Obućina u „Pregledu dana“ na Newsmax Adria.

  • Palmer se džabe nadao – Rio Tinto će da radi ako narod kaže. A narod voli milijarde u budžetu, kao što će voleti električne automobile – ili kao što voli one Mercedesove autobuse koje proizvodimo. Neće se više ponoviti da narod ne bude pitan – jer se onda desi Linglong. Tamo će još malo da biju ko dođe do fabrike – istakla je Obućina, a onda i zaključila:
  • Vidi to Vući ći, što kaže Kebara, ali narod ne sme biti ispred dobrih odnosa sa Kinezima. Prethodno će Kebara i drugari glasati o Ustavu, pa će posle biti pitan i narod. Da se postave dva pitanja odmah radi uštede: da li ste za to da Zrenjanin ostane u Srbiji i da potrujemo milione zbog milijardi. Narod će znati šta da odgovori.
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top