Vesti iz Srbije

Obućina: „Šta bi bilo da Vučić ima svoju TV? Ništa, bila bi mu šesta“

„U Briselu nije bilo ništa. Ni lavovske borbe, ni spavanja na podu. Ništa, osim što je naš predsednik sve rekao Kurtiju kojeg zove Paja Patak, kojeg je prvi put video u životu, a da nije ni vređao ni psovao. Heroj diplomatije – svaka čast!“, rekla je Jelena Obućina u uvodu „Pregleda dana“ na Newsmax Adria.

  • Na put je ispraćen jednoglasnom porukom: Brnabić i Vučićević na Pinku, Dačić na Prvoj i silni analitičarski garnirung ponavlja – uz predsednika smo srcem i dušom, a ovi bolesnici koji hoće snajperom da ga ubiju, jer je Andrej Vučić bio sa narodom, trebalo bi da se leče – rekla je Obućina i zaključila:
  • Toliki ljudi na raznim funkcijama nisu smislili ništa novo nego ponavljali ono što je sam Vučić govorio sinoć. I, zaista, lepo bi bilo da nam kaže predsednik, ko je taj koji je normalan i nije kriminalac – a da nije za njega? Da li takav sme da postoji u Srbiji i zašto ne? Dok se to ne desi, pošteno je primetiti da se jedino premijerka potrudila i razmišljala pa nas pitala: A zamislite da Vučić ima svoju ličnu televiziju, šta bi bilo? Pa ništa, bila mu to šesta koju ima, ne računajući kabl.
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top