Vesti iz Srbije

Obućina: „Vesić građanima u mozak, pa naprednjaci spas traže u Šapiću“

„Prošla je i nedelja spasa. Spas za vakcinaciju je patentirao Palma – i zato ga, pored ostalog, vlast neguje svim danima, o praznicima posebno. Svedoke će mu prineti u Jagodinu jer se iz tog red distrikta – 3.000 za gospođu prelilo na celu Srbiju. U glavnom gradu izlio se Vesić građanima u mozak, pa naprednjaci spas traže u Šapiću“, rekla je Jelena Obućina u uvodu „Pregleda dana“ na Newsmax Adria.

  • Taj je Vesića potopio i pre početka utakmice, a što je udavio svoju stranku, manje je važno jer je za tri godine izdao i svetog Petra. „Mogu biti sveti Petar a ne gradonačelnik, dogovora sa naprednjacima biti neće“, tvrdio je tada predsednik novobeogradske opštine. Ali ruku na srce, tada nije znao da je Vučić bolji i od Hrista. Jer taj je vaskrsnuo samo jednom – a on već nekoliko puta. I opet nudi spas narodu svih srpskih zemalja – istakla je Obućina i zaključila:
  • Novu milijardu zadužiće nas da poveže toponime u Srbiji, biće i tri metra puta za Žiku, završeno u jutarnjem na Pinku. Biće i 10, 12 miliona za opštine u Republici Srpskoj. Niko Hrista da pita kako to da dva miliona nestaje ko da je dva minuta snimka. Ali ko – kad ih je podsetio i da je vrhovni komandant i da pametnijeg nemaju i da su bez njega ništa. I na kraju da spasenje bude potpuno biće i kum na kolektivnom venčanju isto rešeno na Pinku.
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top