Vesti iz Srbije

Palma nastavlja da zastrašuje svedoke!

Lider Jedinstvene Srbiije Dragan Marković Palma svakodnevno dobija medijski prostor na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, a kako bi se odbranio od optužbi za pedofiliju i podvođenje maloletnica, nastavlja sa targetiranjima svedoka i zastrašivanjem.

  • Pazite, sve kriminalci kod njega. Pa, kriminalac ovaj, koji je osuđen i šest puta hapšen, da on postavlja cveće ispred vaše zgrade, a vi ste parkirali kola – aludirao je Palma na Branislava Radosavljevića, predsednika IO SSP Voždovac čiju je zajedničku sliku sa članom SSP Nikolom Suknjaić doneo u televizijski studio.

U najnovijem nastupu na TV Happy, vlasnik Jagodine je opet dobio priliku da iznosi pretnje i zastrašuje svedoke u postupku koji se vodi protiv njega u kraljevačkom tužilaštvu.

Meta napada je bio Radosavljević, kojeg je Palma, navodno, prepoznao kao osobu koja je prvobitno svedočila protiv njega, vezano za podvođenje maloletnica u Jagodini.

Sam Radosavljević je na Tviteru odgovorio na gnusne napade Markovića, koji misli da će svakodnevnim televizijskim nastupima odvratiti svedoke od svedočenja.

– Svako nosi svoj krst kroz život, moj je mnogo lakši, jer uz sebe imam prave prijatelje. I da dodam, svaki put kada izađe na TV i krene javno da proziva svedoke, bliži smo napadu na iste i njihove porodice – poručio je Radosavljević.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top