Vesti iz Srbije

Palma podneo prijavu protiv svedoka!

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma podneo je Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal u Beogradu krivičnu prijavu protiv „zaštićenog svedoka“, koji je protiv njega izneo optužbe za podvodjenje devojaka i maloletnica.

Marković je rekao i da će sutra podneti i krivične prijave protiv funkcionerki Stranke slobode i pravde (SSP) Marinike Tepić i Narodne stranke Sande Rašković Ivić „zbog laži“ o njemu, i tvrdnji da su na žurkama koje je organizovao za poslovne i političke saradnike podvođene devojke i maloletnice.

On je rekao da je zaštićeni svedok, koji je preko video snimka na konferenciji za novinare SSP-a 19. aprila prvi put govorio o optužbama za podvođenje u Jagodini, rekao da je radio kod njega u hotelu „Alfa“ u Končarevu.

-Nije taj hotel moj, niti je radio kod mene – rekao je Marković.

On će protiv Marinike Tepić podneti krivičnu prijavu zato što je rekla da je „davao svakoj dami koja je zaposlena u lokalnoj samoupravi i javnim preduzećima u Jagodini broj telefona, pa ako se neka dobro druži, dobije posao“.

Podsetimo, potpredsednica SSP Marinika Tepić je u nakon izjave u jagodinskoj policiji povodom saznanja za podvođenje žena i maloletnica na „bunga-bunga žurkama“ Dragana Markovića, rekla da o tome može da svedoči najmanje sedam svedoka, za koje je zatražila zaštitu identiteta.

Tepić je tražila zaštitu za svedoke da se na njih ne bi vršio pritisak, ali je Marković medijima nakon toga rekao da će on „svakako saznati“ identitete svedoka, i ako budu zaštićeni.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top