Vesti iz Srbije

Palma pozvao Tepić i Đilasa na TV duel!

Predsednik Skupštine Jagodine i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pozvao je predsednika i potpredsednicu Stranke slobode i pravde (SSP), Dragana Đilasa i Mariniku Tepić, na televizijski duel zbog kako je rekao, „laži“ koje su o njemu izneli u vezi s navodnim podvodjenjem maloletnica.

Marković je u pisanoj izjavi naveo da duel može biti „bilo kada na bilo kojoj televiziji“ i dodao da je njegov jedini uslov da u toj emisiji učestvuje i Đilas, koga je optužio da stoji iza „prljave kampanje blaćenja“.

„Oni sve vreme lažu svesno da bi skrenuli pažnju sa istine o njihovoj pljački Srbije, da bi skrenuli pažnju sa istine da je Dragan Đilas čovek koji je sklon porodičnom nasilju, zato čitavu aferu vode isključivo gnusnim lažima i isključivo preko medija ignorišući institucije države Srbije“, naveo je predsednik Skupštine Jagodine.

Pozivajući se na izjave svedoka, potpredsednica SSP iznela je prethodnih nedelja informacije o navodnom podvođenju maloletnica u Jagodini za šta je kao organizatora, optužila Dragana Markovića Palmu.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top