Vesti iz Srbije

Palmi dozvolili da reciklira laži po medijima!

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić navela je da je lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković „pušten po medijima da se koprca“, te da je poslednji pokušaj sa prof. Robertom Veraldijem, za kog Palma kaže da je demantovao navode Sande Rašković Ivić, a u suštini profesor je samo rekao da se ne seća detalja. Sanda Rašković Ivić je izjavila da joj je počasni konzul Srbije u Italiji Roberto Veraldi ispričao da je Palma podvodio devojke u Jagodini.

Palma pušten po medijima da se koprca i reciklira stare laži. Poslednji pokušaj je sa prof. Veraldijem za koga kaže da je demantovao pedantni opis Sande Rašković Ivić kako mu je Palma podvodio žene. Čitajte srpski, lepo piše – Veraldi ne demantuje ni reč, samo se ne seća detalja – napisala je Tepić na Tviteru.

Podsetimo, nakon što je Marinika Tepić objavila optužila Dragana Markovića Palmu za podvođenje žena i devojčica u Jagodini, potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić izjavila je u „Utisku nedelje“ da je grupa Italijana, među kojima su bili i naš počasni konzul profesor Roberto Veraldi i nekoliko poslovnih ljudi bili kod Markovića u Jagodini, gde je on pokušao da im „nabaci“ devojke.

Posle mi je profesor ispričao kako je to izgledalo. Radi se o intelektualcima, ozbiljnim i oženjenim ljudima, moralno i intelektualno na svom mestu. Tu je bio prisustan i Dačić. Profesor je rekao da su došle neke plesačice vrlo oskudno obučene, bez gaćica. One su plesale, Palma mu je prišao i upitao: Koju si izabrao? On mu je rekao da nije zainteresovan – ispičala je Rašković Ivić svedočenje italijanskog profesora.

Marković je nedavno izjavio da je sve što je Rašković Ivić izrekla laž, te da je Veraldi poslao pismo u kome je sve demantovano. Veraldi u pismu navodi da je prošlo više od 11 godina, te da se ne seća detalja i da ima nejasno i izbledelo sećanje što se tiče gostovanja u Jagodini.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top