Vesti iz Srbije

Palmini ljudi maltretiraju žene!

Nijedan fizički nasrtaj, pa bio on i u najmračnijem delu Srbije – Jagodini, neće nas sprečiti da građanima u svakom delu Srbije prenosimo istinu o kriminalnom režimu koji upravlja Srbijom. To su pokazale naše članice Katarina Jokić, Vesna Šćekić i Jelena Kostić koje nisu ustuknule pred prostačkim verbalnim, ali i fizičkim napadom obezbeđenja Akvaparka u Jagodini, koji su ih kršeći zakon sprečili da na javnoj površini postave štand koji je prijavljen u skladu sa zakonom – kaže zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović.

– Cela Srbija je danas mogla da vidi kako grupa Palminih batinaša maltretira nekoliko žena, kao što je pre nekoliko meseci u tom istom gradu maltretirana i napadnuta potpredsednica stranke Marinika Tepić. Ovakvo siledžijsko ponašanje nikoga ne čudi kada se zna da i pored svih dokaza tužilastvo i dalje ćuti o seksualnom zlostavljanju žena i maloletnih devojaka u ovom gradu, ali i o povezanosti vrha srpskog režima sa klanom Veljka Belivuka.

Apsolutno svesni svega što nam se može desiti, posebno sada kada režim shvata da je izgubio podršku naroda, nećemo odustati od borbe za istinu, ali i za slobodu i pravdu koju zaslužujemo – navodi Stefanović.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top