Vesti iz Srbije

Policija i tužilaštvo žele da odbace prijavu protiv Palme i idu na zabranu ponovnog suđenja!

Hoće da otvore istragu da odbace prijavu da kažu ne bis in idem (načelna zabrana ponovnog suđenja – prim. aut.). Iako je to pogrešno pravno stanovište idu da utvrde neosnovanost prijave. Povrh toga, Palma drži u džepu policiju, tužilaštvo i sud u Jagodini – kaže advokat Vladimir Todorić, povodom vesti da Više tužilaštvo u Jagodini otvara predmet „Palma“ u vezi sa optužbama za podvođenje maloletnica.

  • Pravno ne stoji to da odbačena prijava sprečava kasnije gonjenje, ali oni idu na to tumačenje. Kao kad je Vučević namerno podnosio prijavu protiv Aleksandra i Andreja Vučića samo da bi je odbacili – objasnio je Todorić.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Jagodini formiraće danas predmet povodom navoda iznetih na konferenciji za medije Marinike Tepić da je Dragan Marković Palma podvodio maloletnice u hotelima u Jagodini.

Mi imamo saznanja iz medija i inicijativu koja je dobijena od strane Dragana Markovića, kojom se zahteva utvrđivanje svih okolnosti, zbog čega ćemo formirati predmet radi prikupljanja obaveštenja i utvrđivanja eventualnih postojanja krivičnih dela – rekao je danas Radoslav Vučković, viši javni tužilac u Jagodini.

Podsetimo, potpredsednica Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić, izjavila je juče na konferenciji za medije da su se „monstrumi iz vlasti“ izopačili i da rade stvari koje vezuju za mafiju, napominjući da prvi čovek Jagodine, Dragan Marković Palma, zajedno sa svojim koalicionim partnerima, „podvodi žene i devojčice“.

Da je Palma organizovao bunga-bunga žurke, na kraju pre par godina javno je rekla tadašnja ministarka Ana Brnabić, koja je za režimski tabloid izjavila da je i nju Marković zvao.

  • Zvao je me da učestvujem na njegovim bunga-bunga žurkama. Na tim bunga-bunga žurkama se zabavljamo, pevamo, tu mogu da se ljube muškarci sa ženama, žene sa ženama, ali ne mogu muškarci s muškarcima – kazala je ona u novogodišnjem broju „Kurira“.
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top