Vesti iz Srbije

Popović Ivanović nastavlja da protivreči Vučićevom stavu!

Poslanica sa liste Srpske napredne stranke (SNS) Milena Popović Ivanović nastvlja da protivreči stavu predsednika Vučića da Milan Radoičić „nije učestvovao u organizaciji, logistici, podstrekavanju na ubistvo Olivera Ivanovića“. Ona je danas izjavila da bi pred Sudom u Prištini trebalo da budu saslušani i Milan Radoičić i Zvonko Veselinović.

Ako Radoičić tvrdi da nema veze s Oliverovim ubistvom onda bi svoju nevinost trebao da dokaže pred Sudom u Prištini, ili bar da bude saslušan u Beogradu – istakla je Popović za Betu, navodeći da je neverovatno što nju nisu pozvali da svedoči.

Da nešto nije u redu na ovoj relaciji ukazalo je i to što je Popović Ivanović nedavno napustila skupštinsko zasedanje, na kome je govorio Aleksandar Vučić, zato što se u u skupštinskoj sali nalazio i Milan Radoičić, koji je na Kosovu optužen za ubistvo njenog supruga Olivera Ivanovića.

Vučić, pak, smatra da Milan Radoičić nije učestvovao u organizaciji, logistici, podstrekavanju na ubistvo Olivera Ivanovića, a kao glavni dokaz od početka navodi da je Radoičić „prihvatio i prošao poligrafsko ispitivanje“.

– Milan Radoičić nije učestvovao u organizaciji, logistici, podstrekavanju na ubistvo Olivera Ivanovića… Čovek je pristao, za razliku od nekih drugih, da ide na poligraf po pitanju ubistva Olivera Ivanovića. Pao je na nekim drugim temama, tako da znate da nije mogao da prevari poligraf – poručio je Vučić 2018.

Udovica Olivera Ivanovića, međutim, navela je nadavno da je razočarana što nije ispunjeno predstavnika najviše vlasti da će u roku od dve nedelje biti saopšteni detalji ubistva.

– Istraga ubistva mog supruga je jako komplikovan proces. Znam da naši istražni organi rade na rešavanju slučaja i apsolutno verujem da će kad tad biti otkriveni nalogodavci, organizatori i izvršioci ubistva Olivera Ivanovića – kazala je ona.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top