Vesti iz Srbije

Porodica brutalno izbačena iz kuće od strane izvršitelja i policije!

Na vrata kuće porodice Savić juče je nenajavljeno pokucao izvršitelj sa policijskim snagama kako bi ih nasilno iselio iz njihovog doma. Ono što je, pored ovakvog postupka šokiralo javnost, jeste i brutalno ponašanje policije ovom prilikom.

Na snimku koji je zabeležila kamera ispred kuće Savića, vidi se kako policajci nasilno izvlače članove porodice iz kuće dok se oni opiru. Vidi se i kako policija u jednom momentu obuzdava čoveka na podu i kako brutalno smiruje ženske članove porodice.

– Došlo je pet policijskih vozila sa policajcima. Obili su nam vrata i bili nasilni prema nama, čak i prema mojoj sestri koja je oprisana pre nepunih mesec dana, ali i prema ocu i majci koji su oboleli od koronavirusa – izjavila je Nataša Savić.

Prema njenim rečima, nevolje te porodice krenule su nakon što je njihov nekadašnji podstanar Dragan Ranđelović tužio njenu majku Sunčanu Savić za nevraćanje navodne pozajmice od 55.000 evra.

  • Moja porodica je na sudu već 13 godina sa Randjelovićem, koji je jedno kraće vreme bio naš podstanar. Mi smo ga na sudu dobili šest puta, a sedmi put je on dobio presudu, na koju smo se žalili Vrhovnom kasacionom sudu i taj postupak je u toku – istakla je Savić novinarima.

Ona je kazala da je njena majka izgubila spor na sudu iako je priznanica o pozajmici falsifikovana, a umesto jedinstvenog matičnog broja njene majke sa 13 cifara, upisan je broj sa 18 cifara.

Iz združene akcije „Krov nad glavom“ kažu da porodici Savić preti opasnost od prinudnog iseljenja, zbog toga što će, kako navode iz akcije, lokalni biznismen, poznat po tome što je osuđen za privredni kriminal i falsifikovanje službenih isprava, zbog čega se trenutno nalazi u zatvoru uz pomoć izvršitelja i policije pokušati da im otme dom.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top